Om Skjern Bowling Club

Skjern Bowling Club blev stiftet den 6. april 1994 og er en underafdeling af Skjern Gymnastikforening, i daglig tale kaldet SG.

Klubben valgte for nogle måneder siden af sende en af de garvede medlemmer på træner kursus. John har nu bestået Danmarks Bowling Unions træner kursus, og klubben har nu egen træner.

Skjern Bowling Club har i denne sæson valgt at tilmelde 3 hold i Region 2 ( de gamle Viborg og Ringkøbing Amter) under Jysk Bowling Union. Vi har et 4 mands herrehold og to 3-personers Mix-hold.

Foto: Gulvmedaljevindere fra begge Mix hold sæson 2010-2011

Skjern Bowling Club er en klub, der sætter samvær og kammeratskab meget højt.

Vi holder årligt en lang række arrangementer f.eks. klubmesterskaber, sommerfest, julefrokost, deltagelse i diverse stævner og venskabskampe med andre klubber. Vi er blandt andet venskabsklub med Bowling klubberne Lidenlund fra Lemvig, Lyng bowlingklub fra Grindsted og Spuerkeess fra Luxenborg.

Foto: Sommerfesten 2011

Vi træner hver onsdag aften fra kl. 18:30 til 20:30 i Skjern Bowling Center der ligger i Skjern Kulturcenter på Ranunkelvej 3 i Skjern.

Vi tilbyder alle nye medlemmer 2 gratis prøve træningsaftener, og her vil vores træner personligt tage sig af dig.

Se bowlingportalen for flere informationer om aktuelle stillinger og snitlister.